Kitereparatie Hans Lieben kiterepair

Naast kites repareren ben ik zelf een actieve kitesurfer die graag de wereld ontdekt. Na een paar jaar in de duik-industrie gewerkt te hebben ben ik in 2007 in Australië met kitesurfen begonnen en van plan om nooit meer te stoppen! Naast een verslaving aan reizen en avontuur ben ik altijd al gefascineerd door techniek en heb ik tientallen restauratie projecten gedaan met auto’s, motoren en boten. Mijn specialisme was het bekleden van klassieke auto’s en vanuit hier is ook mijn passie voor kitereparatie ontwikkeld.

australiephiphi island914 interioraussi t2Mijn eerste kitereparatie
In 2008 was ik werkzaam op Bonaire als kite-instructeur en hier heb ik ook mijn eerste kites gerepareerd. Terug in Nederland heb ik deze ervaring verder ontwikkeld in de start van www.kitereparatie.com.Nu bijna 5 jaar verder heb ik honderden kites gerepareerd en heb ik sinds een jaar ook mijn eigen werkplaats / shop in Haarlem geopend puur gericht op het perfect repareren van kites.

In de zomer ben ik vaak te vinden op Wijk aan Zee om zelf te kiten en in de winter probeer ik zoveel mogelijk naar warme oorden te reizen zoals Kaapstad of Bonaire.

Op het moment ben ik 1 van de beste kite-reparateurs en ik ben continue bezig reparaties nog beter uit te voeren. Naast reparaties ben ik ook druk bezig om een kitesurfshop te openenen in Haarlem. www.kitesurfshop.nl

Omdat kitesurfen een seizoens gebonden sport is werk ik part-time bij The New Motion in Amsterdam als field expert EV-charging infrastructure.

zandvoorthans kitereparatielangebaanthenewmotion